2011. június 3., péntek

Vízfejű ELMÜ


Adott egy nyaraló valahol a fővárostól kb 200km-re.
Az ELMÜ a bejelentett lakcímre rendszeresen küldte a számlákat, amik sajnos elfelejtődtek kifizetődni, ezért az ELMÜ -teljesen jogosan- kikapcsolta az áramot a nyaralóban.

Eddig minden szép és tiszta.
A nyaraló tulaja úgy döntött, hogy kifizeti a hátralékot (4.000Ft) és persze a visszakapcsolási díjat (8.000Ft), hogy ezzel végre pontot tegyen a sötét éjszakák sorára. Háhá, de nem addig a’! Azt hitted, hogy ez csak úgy megy? Hát, hun élsz te édes egy fiam? Még hogy csak úgy befizetni! Mintha nyugaton élnénk, mi? Nem, nem kisapám, ez a mi kis sárfészkünkben nem így megy ám!

A 4000 és a 8000 ft ugyanis két különböző bankszámlára kell befolyjon, amit nem adnak ki. Miért nem? Na, ezt ők sem tudják megmondani, de ne akarjunk már mindent! Személyesen kell bemenni egy ügyfélszolgálati irodába és ott kell rendezni a tartozást. OK. Nagy levegő. Leküzdjük a szoci korszak maróan savas ízét a szánkban és igyekszünk jókedvvel a feladat elébe nézni. De itt újabb keleti reality vár ránk. Olyan irodát, ahol ezt az ügyet rendezni lehet csak és kizárólag Budapesten lehet találni!!!!!!!

Fáin? Az kisapám, fáin!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése