2010. október 5., kedd

Levelezés a biztosítókkal


Mire való a sok faültetése projekt ha a nagy cégek piszlicsáré hülyeségek miatt is levelezést folytatnak az emberrel szép fehér papíron?

Mint megtudtam az elkövetkezendő egy évben összesen 12 levelet fogok potyára kapni az AVIVA életbiztosítótól, mert a rendszerük úgy van beállítva, hogy bárki bármit is tesz, automatikusan küldi a leveleket. Még jó hogy a gép van az emberért és nem fordítva, mi? A helyzet úgy áll, hogy az éves egyösszegű díjbefizetésem egy éves halasztását kértem a cégtől, amit ők el is fogadtak, vagyis idén nem kell fizetnem egy árva petákot sem. A cég erről küldött is egy szép levelet, amiből megjegyzem egy árva szót sem értettem. (Észrevettétek, hogy a pénzügyi intézmények, posták, és egyéb állami szervek, köztük elsősorban a rendőrség nem képes XXI.sz-i módon beszélni? Mindent egy mondatba akarnak belesűríteni, ami innentől kezdve olyan kacifántossá válik, hogy ember legyen a talpán, aki ki bírja hámozni a lényeget belőle.)

De vissza a témához. Szóval, a cég küld egy levelet júniusban, hogy ok, kedves Ágnes, nem kell fizetnie, majd jön egy újabb levél októberben, hogy azonnal fizessem be az összeget vagy megszűnik a szerződésem. Mint a hülye hívom őket, mire a válasz, hogy hja azzal nem kell törődni, mert az automatikusan jön, hisz a rendszer csak az elmaradást látja. Vagyis havonta fogok kapni egy-egy ilyen levelet.

A mókusok pusztulnak, akárcsak az ép idegszálaim és a szabad perceim, amik arra mennek rá, hogy saját költségen hívogatom a nagy multikat, megtudni a levelezésük okát.

Ha szívinfarktust kapok egyszer csak a sok ilyen automatikusan tessék csak kukázni jellegű levelektől akkor tessék mondani, kinek számlázhatom a kórházi számlámat?

Zaklatásért legalább nem perelhetek ilyenkor? Ügyvédek válaszoljatok!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése