2010. augusztus 9., hétfő

A transzvesztiták elkerülik a börtönt!


(Mai hír a Blikkben, így nem biztos, hogy igaz, de mindenesetre érdekes és dühítő is egyben)ű

Már nem az első transzvesztita kerüli el a börtönbüntetést csak azért, mert a bíró nem tudta eldönteni, hogy női vagy férfi börtönbe zárja-e a bűnöst. A vicc az egészben az, hogy a fő indoka között az szerepelt, hogy azért nem megfelelő egyik börtön sem számukra, mert az identitásuk miatt olyan mértékű zaklatásnak lehetnek kitéve, ami nem egyenértékű az elkövetett bűncselekménnyel.

Több gondom is van ezzel a bírói döntéssel.
1.) Az illető hozott egy döntést. Egy nem egyszerű döntést, miszerint nemet vált és nőként, illetve férfiként akar tovább létezni. Ezt tiszteletben kell tartani, vagyis ha valaki már át is operáltatta magát, és így ízig-vérig nemet váltott, akkor miért nem kezeljük őt nemének megfelelően?

2.) Ha testileg az illető más, mint aminek vallja magát, és tényleg komolyan kell vennünk a börtönbeli zaklatást,akkor miért nem élnek a házi őrizettel?

3.) A cikk szerint az egyik bűnös pedofília miatt állt a bíróság előtt. Jól tudjuk, hogy az ilyen bűnért ülőket akkor is súlyosan bántalmazzák, ha az éppen tökéletesen tisztában van a nemével/nemi identitásával. Ez esetben pedig em mindegy hova zárom? Úgyis szét fogják verni a fejét...megjegyzem, verjék csak.

Megérjük még, hogy lesz külön transzvesztita börtön is. Hiába, nem egyszerű a mai világunk, annyi szent:-)

4 megjegyzés:

  1. magánzárka... amugy, amit a blikkben irnak, annak a 10%-a sem igaz, tapasztalatbol (is) tudom.

    VálaszTörlés
  2. na ja..én is osztok mindent 2-vel, olykor 22-vel, azzal kapcsolatban, ami a bulvárban olvasható. De a baj az, hogy el tudom képzelni, hogy a bírók tényleg gondban vannak a transzfesztitákkal...bár valahol az is bennem van, hogy nem hiszem, hogy ennyire törődnének a következményekkel. Erre példa pont az, mait említettem, hogy a pedofilokat köztudottan bántalmazzák bent, mégis elítélik őket.

    VálaszTörlés
  3. 1. a travesztik nem gondolják másneműnek magukat, max. egy kis ciciplasztika, de fütyi marad
    2. egyesből következik, hogy se férfi, se nő vszeg
    3. a blikkben megjelent írások 99% kamu

    szóval....ne izgasd magad:)))

    VálaszTörlés