2010. június 9., szerda

Shrek csillaga


Szeretem a filmsztárokat. A jobbakat kifejezetten csodálom. Csodálom azért az érzésért, amit közvetítenek, hogy egy álomvilágba tudnak repíteni és 1.5-2 órán keresztül ott tudnak tartani. Örülök, amikor elismerik őket. A csillag egy örök életű szimbólum, ami tökéletesen őrzi meg a sztárok emlékét az utókornak.

De nézzük, kik is kaptak eddig csillagot? Olyanok, akik letettek valamit az asztalra. Akik hosszú színészi pályát tudhatnak maguk mögött, akik olyan filmekben alkottak maradandót, ami sokat számított a közönségnek, akik tudnak hatni az emberekre. Nos, Shrek minden bizonnyal hatott az emberekre, de Ő alkotott nagyot? Ő hat az emberekre? Nézzük, mit tett le Shrek az asztalra! Hagyta magát megrajzolni. Hmmm, nemes cselekedet! Ezért már csillag jár?! Hol van Hófehérke, Bambi, Donald kacsa, Frédi&Béni vagy Némó láb-, izé uszonynyoma? Nekik nem jár?! Fellebbezni akarok!!!

Adjanak csillagot a rajzolójának, a kitalálójának, bárkinek, aki lélegzik. Vagy csináljanak egy rajzfilm és egyéb fantázia lényekből álló csillag utcát és helyezzék oda ezeket a mancsokat...bár elég unalmas lehet a csajok részénél átvonulni, mert valljuk be, nagy különbség a kezek és lábak mérete között nem igen lesz Hófehérke, Csipkerózsika, Jázmin és az egyéb dögös pipik esetében. Hamupipőke mondjuk kivétel, mert valószínűleg az egyik lábnyoma cipős, a másik meg mezítelen lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése