2010. június 27., vasárnap

HOT! cikk a bikinis nőkről



A legfrissebb HOT! magazin egy két oldalas összeállítást közöl Bikinis rémségek címszó alatt, amelyben Kim Cartall, Donatella Versace, Mariah Carey, Shery Crow és Mischa Barton kapott szerepet ruhában és bikiniben. A cikk azt elemzi, hogy hogyan mernek ezek a nők egyáltalán levetkőzni és élvezni a nyarat a strandon, amikor úgy néznek ki ahogy.

Na, nézzünk már egy kicsit bele azokba a förtelmes fotókba.

Kim Cartall.
Well, a hölgy igencsak az ötvenet tapossa, ehhez képest feszes bőre van, lapos, izmos hasa, és igen...narancsbőre. Beszarás, hogy ezek után még nem gondolt az öngyilkosságra, nem? Hogy tud valaki narancsbőrrel élni? HOGY? Az ilyen jobban tenné, ha egy pengével kivágná a felső combját, mert aki színész az ne legyen narancsbőrös, ugye? Még 50 fele se. Mert ugye, kedves HOT! a színész nem ember,annak nem szuvas a foga, nincs szorulása és adott esetben aranyere se, sőt soha nem törli a csorgó orrát a mutatóujjába, ha a sors úgy hozza. Neeeeem. Ők ilyet soha nem tesznek! Hát, én boldog lennék ha 50 fele ilyen testem lenne!!! Igen szeretném meglesni a cikk írójának a seggét és combját! Hja...hogy az makulátlan? Hát akkor nyugodtan fikázd a kevésbé szerencséseket!

Aztán ott van Mariah Carey! Nos, őt amúgy képes lennék egy tüskés, csalános bokorral addig gyepálni, amíg csak lélegzik, de ettől még nem sorolnám a rémségek közé. Ok, ok, akkora mint egy tehén és ennek ellenére XS-es ruhákba gyömöszöli a hurkás testét, de a jelen képen én mindössze egy egészségesen teltkarcsú, amúgy arányos nőt látok, aki tény, hogy nem felel meg a modell elvárásoknak, de nem is a testével, hanem a hangjával hódit.

Next.
Mischa Barton. Az ő esetében jómagam nem értem, miért beszélünk sztárról, mert egy tehetségtelen, kákabelű semmiségnek tartom és tény, hogy ha vezető színésznő akarok lenni, akkor 24 évesen ne legyen ilyen a seggem...hu, mekkora mázli, hogy végül a PR mellett kötöttem ki, így csak az analizálja a hátsómat, akinek az arcába dörgölöm.

Donatella Versace. Semmi kétség. Ő egy két lábon járó rémség. De mi a baj Sheryl Crow-val? Az hogy nincs a testéhez arányosan nagy melle? Mert valódi? Vagy az a baj, hogy izmos, esetleg az hogy már nem huszonéves?

Az a baj, hogy a magazinnál az átlagéletkor olyan 35 körül lehet és az az egy 50-es, aki képes lenne felnyomni a statisztikai átlagot és a valóságot tükrözni a fiataloknak a jövőről, az kávét szolgál fel.

A média hatalma pedig óriási, így a fiatalokban mi is fog kialakulni? Az hogy élemedő korban is úgy kell kinézzünk, mint fénykorunkban. Mi van itt? Plasztikai sebészek lobbiznak az ilyen cikkekért? Normális énképet a tömegeknek!!!!!!Kérem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése