2010. június 29., kedd

Garnier Men Mineral 72 órás védelemmel


Az izzadás komoly dolog, épp ezért komolyan is kell foglalkozni vele.
Szerelmek, barátságok, kollegáris viszonyok akadtak már fenn ORRvul a szag hálójában! (Oh, micsoda szójáték!). Szóval a szagok elleni küzdelem a mindennapjaink része lett: fürdünk, tusfürdőzünk, hónaljat botoxozunk, borotválkozunk és kenjük vagy fújjuk magunkra a különféle illatosított izzadásgátlókat.

A különféle bűz eltávolító módszerekben ezidáig azonban mindenki talált egy közös nevezőt, mégpedig azt, hogy a desodorok is csak akkor hatnak igazán ha az ember emellett tisztán tartja a testét. Hogy mit jelent mindez egyszerű köznyelvre lefordítva? Hát, azt hogy fürdés nélkül hiába kened magadra édes fiam a legdrágább izzadásgátlókat akkor is úgy fogsz bűzleni, hogy egy friss szarban fetrengő tibeti jak is megirigyelne.

Nos, ha mindezt tényként kezeljük, akkor miért van szükség 72 órás izzadásgátló védelemre? Mert hogy ezt hirdeti a Garnier Mineral! Meg kell vallani, hogy a reklámban szereplő, fél pucér hegymászó srác már egy kicsit sem olyan olyan vonzó szexuálisan ha bele gondolok, hogy a 71. órában jár a desodor tesztelésében. Te jó ég, az akárhogy is számolom 3 nap!!!! 3 nap fürdés nélkül? NYÁRON? Miközben még sportolok is????!!!

Egyben biztos vagyok, én nem állnék be a hónalja alá védelmet keresni egy kiadós eső esetén sem! De tudod mit! Legyek naiv állat és higgyem el, hogy a 3. nap végén is tök száraz a srác hónalja. De mi van a többi hajlattal?

Ha a Garnier komolyan gondolja a 72 órás szag elleni védelmet és azt sugallja, hogy fürödni sem kell, akkor jobban tenné ha a pállott zacsi ellen is kifejlesztene egy szintén 72 órás védelmet nyújtó izzadásgátló szert...így lenne teljes a kép.

2 megjegyzés:

  1. Biztos, hogy 72 óráig nem jó, de eddig egy munkanapot ez bírt ki a legtovább nálam. A többi csilivili old spice, dove, stb-től, nyáron délutánig sem sokra mentem.

    VálaszTörlés
  2. Akkor hirdessük ezt! Vagy azt, hogy a kemény fizikai munka esetében a 12-t, irodai munka esetén akár a 72-t is bírja, de ajánljuk a fürdést is azért:-)

    VálaszTörlés