2010. június 23., szerda

Barátok Közt valósága


Valljuk be, hogy szappanoperákra szükség van.
Szükség van, mert az ember kíváncsi és nincs annál nagyobb gyönyör, mint amikor más családok intim szférájába betekintést nyersz. Épp ezért néha még én is bele-belepillantok a Berényi család mindennapjaiba....kövezzetek meg!....

A 12 éve folyó sorozat amúgy egyre jobb. Ezt az állításomat arra alapozom, hogy már nem mindig érzem benne a stúdió szagát. Egyre több külsős helyszín kerül terítékre, ami igen jót tesz a Mátyás tér hangulatának. A lakásokban is egyre többször vélek felfedezni olyan apróságokat, amik az igazi otthonokra jellemzőek, ilyen példának okáért a háttérben halkan szóló rádió, vagy számítógépes játék hangja, illetve az eddig steril konyhában néha már forr a gázon a víz. Komoly előrelépések ezek. De hogy lehet az, hogy egy pár apróságról immár 12 éve megfeledkeznek az alkotók? Például arról, hogy a Mátyás téren néha fújjon a szél. Az eső és a hó baromi drága extra így az már eszembe sem jut. De mennyivel valóságosabb lenne a sorozat ha a sütőből kiemelt csirke gőze pofán csapná Vili bácsit, vagy valaki végre a fürdőszobában VÍZZEL fogat mosna..Apropó...látta már valaki bárki fürdőszobáját a sorozatban?

De a kedvenc bökkenőm a papucs kérdése! Hát a Barátok közt-ben mindig mindenki cipőben mászkál otthon? MÉR'? Kérdem én!!! Soha senki nem mászkál mezítláb, lábtyűben vagy pacskerban? Miért????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése