2010. április 27., kedd

Méhszáji pletykák

Vannak intim kérdések. Jómagam úgy találom, hogy a mikor vesztetted el a szüzességed, hányszor cserélsz tampont a nehezebb napokon valamint az ehhez hasonló ínyencségek nem a három perces ismeretségek témakörébe tartozó dolgok. Na, rá kellett jöjjek, hogy maradi vagyok.
Helyszín: nőgyógyászati rendelő várója
Szereplők: két 40. hét körül járó kismama. Egyikük a méretes hasa ellenére is piros lakk magassarkúban feszít (szerintem hátulról egy dupla heveder rögzíti a falhoz, hogy előre ne bukjon minden lépésnél) Másikuk egy szerény, lófarkas nő, minden különösebb jellemző nélkül. (hogy ez milyen szomorú, nem?)
Piros cipő halkan faggatni kezdi lófarkast. Mondjuk az első kérdés, hogy miért most veszi lejjebb a hangszórót, amikor ezelőtt 1.5 óráig normál hangerőn beszélte meg csámcsogó rágózó faszijával a legutóbbi orgazmusának korántsem izgalmas részleteit? Na, mindegy, szóval odafordul lófarkinca felé és félve teszi fel az alábbi kérdéseket:
- Első gyerek?
- Nem. A harmadik.
- Mikor szülsz?
- A héten
- Mekkora a méhszájad?
Hát, itt dobtam egy hátast? Hát, itt már semmi sem magánügy? Jó hogy nem kezdte el faggatni a kis- és nagyajkak közötti átlagos távolságról!!!! Bár lehet, hogy ha nem megy be a dokihoz ez lett volna a következő kérdése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése