2011. július 6., szerda

Méghogy egyenjogúság!

http://www.eletforma.hu/parkapcsolat/ezeket_a_noket_ne_vedd_el_felesegul.html

A fenti linken található ez alábbi cikk, melynek utolsó bekezdését ajánlom a hölgyek figyelmébe....öööö miért is kéne átengedni a vezetést a férfinak??????? Partnerség és egyenjogúság már nem divat??????

MI VAN????? Az is hülye, aki írta, meg az is aki közzétette ezt 2011-ben!

De íme a cikk maga:

Ezeket a nőket ne vedd el feleségül!

Nagyon nehéz dolguk van a férfiaknak, ha házasságon törik a fejüket, ugyanis egyre kevesebb nő van, aki alkalmas lenne rá. A következő 5 nőt kerüljék el!

A krónikusan beteg nő

Aki normálisan szeretné élvezni az életet, az vigyázzon, és beteg nővel sohase jusson odáig, hogy közöttük a házasság gondolata akár csak szóba is kerülhessen. A házasság értelme, hogy a házastársak kiegészítsék egymást és boldog életet éljenek, erre pedig egészséges nőre van szükség.

A neurotikus nő

A neurotikust nem könnyű felismerni, legkevésbé, amikor szerelmes, márpedig párválasztás idején többnyire ez a helyzet. A neurózis nem olyan betegség, melyre ujjal lehet rámutatni, mint például a köszvényes csomóra, hanem inkább magatartásbeli forma. De hogyan lehet felismerni? Az ilyen nőt a kudarc jellemzi, feltűnően sokat beszél a múltjáról, a szüleiről, mindenki felett álló lényeknek tartva isteníti őket, vagy végtelen gyűlölettel beszél róluk. A neurotikus nő szeretné, ha "megértenék", ugyanis mindenért másokat hibáztat. Általában a negatívumok maradnak meg benne, soha nem felejt, és nem bocsát meg.

A gyermeteg nő

A gyermeteg, infantilis nő nem ritka, és sok férfi számára igen vonzó jelenség. A férfiakról általában primitív elképzelései vannak, és szexuális érzéke is fejletlen. Érzelmi reakciói olyanok, mint a gyermeké, könnyen sír, és mindenen vihog. Mint egy gyereket, könnyű megvigasztalni ajándékokkal. Az anyaság és a házasság komoly feladatainak betöltésére pedig éretlen.

Az álerotikus, önmagát imádó nő

Egy tapasztalatlan férfi könnyen áldozatul esik az álerotikus nőnek. Ártatlan kígyó , csábító jelenség, az ember azt gondolhatja csupa erotika, a díszes cukorkásdoboz azonban belül üres. Ez a nőtípus önmagába szerelmes, egész nap a tükör előtt áll, nagyon jól tudja, hogyan kell a férfiakkal bánni...de egyik sem kell neki! Az ilyen nő egyáltalán nem alkalmas házasságra!

A férfinál okosabb nő

Egy férfi soha ne vegyen el olyan nőt, aki sokkal okosabb, és műveltebb nála. Állandó konfliktus helyzetet teremt, ugyanis a nő a házasság alatt soha nem fogja átengedni a vezető szerepet a férjének, ami akár impotenciához is vezethet.


forrás: Dr. Fritz-Kahn A szerelem iskolája

1 megjegyzés: