2010. december 8., szerda

Celebek szakácskönyve


Miért is dugom ki az orrom a városba, mikor tudhatnám, hogy valamin úgyis csak felb..hogy is?...fel...szóval felbosszantom magam...tyíí, majdnem káromkodás lett belőle. De mégiscsak közeledik a karácsony, távolodik a Télapó, nem illik ilyenkor mocskosan beszélni.

Ismételten egy óriásplakát csapta ki nálam a biztosítékot. Ezúttal Keleti Andrea Első szakácskönyvét hirdetik rajta. Ezek szerint már most bizalmat szavaztak neki a kiadónál és tervezik a másodikat, másképpen honnan is lenne ez a hangzatos cím, nemde?

Szóval Keleti Andi főz. Megdöbbentő. Bár nem követem nap nap után egyik kereskedelmi tv csatorna főző csatáját sem, mert unalmas, mesterkélt és unalmas...vagy ezt már mondtam? Sebaj, nem lehet elégszer hangsúlyozni, de gyanítom, hogy Andika részt vett az egyikben és nyert. Innen pedig úgy tűnik egyenes út vezet egy szakácskönyvhöz. Elég tehát egy nap az életedben, amikor egy jó kaját összerittyentesz és máris tiéd a lehetőség, hogy szakácskönyvet írj, feltéve, hogy előtte minimum 8 milliós médiaértéket képviseltél már a bulvárokban. Megjegyzem ezt nagy kunszt elérni, csak jól kell időzíteni. Mondjuk két Buci baleset, Gregor pasi elhódítás vagy két Damu verekedés közé kell esni. Ezek ugyanis mindent ütnek a címlapon.

Miért nem tánctanulós könyvet ad ki Andrea, mondjuk Én táncolnék veled, de nem tudok címmel, hajazva a régi jó zenés MTV-s műsorra. Hogy van az, hogy csak azért mert celeb, anyuka, háziasszony valaki, és a főztjébe még nem halt meg senki, akkor már kiadhat egy szakácskönyvet? Bár a kérdés inkább az, ki az, aki megveszi?

1 megjegyzés:

  1. Én is tervezem már az Eszter aszfaltozó könyvének első kiadását. Nem tudom, mi bajod van ezzel... Arról a hülye is tud írni, amihez ért. :-))

    VálaszTörlés