2010. augusztus 18., szerda

"Bababarát" Brendon


Egyre több áruház gondol a legkisebbekre és az őket kísérőkre. Így a pelenkázók és a folyosókon található 100ft-os játék járgányok mellett már sok helyen találkozni olyan vicces kis autókkal, amibe a szülő becsatolhatja a gyerekét és tolhatja maga előtt.

Na, pont ilyenek találhatóak az Árkádban is.
Ismerőseink boldogan helyezték be 1.5 éves ikreiket az ilyen jellegű tili-toliba és indultak el vásárolni. Nem kisebb dolgot vettek a fejükbe, mint hogy bemennek a Brendonba. (Gyerekteleneknek mondom,hogy ez egy bababolt)

A bejáratnál a biztonsági őr rögtön közölte, hogy ezzel a járgánnyal nem lehet bemenni.
A döbbent kérdésre, hogy miért a válasz annyi volt: csak. Mert az a szabály. Az ismerőseink finoman céloztak rá, hogy két igen eleven 1.5 éves ikerpárt akar az őr inkább szabadjára engedni a boltban, semmint hogy a bevásárlóközpont által biztosított gyerekjárgányba beengedje őket? Igen, volt a válasz.

Könyörgöm manapság már csak a WC papír nincs felszerelve csipogóval, vagyis a gyerekek nehezen tudtak volna bármit is kicsempészni a boltból. A bevásárló központ családosok kényelmi igényeit kiszolgáló segédeszközét pedig nem engedi be egy BABABOLT??? Na, pont ilyen családbarát boltban fogok ezentúl vásárolni!
Lesheted Brendon!

2 megjegyzés:

  1. Én ott még mosolygó eladóval nem találkoztam...Egy eladó hölgy meg közölte velem, hogy ne fogja meg a gyerekem a játékot, mert koszos lesz....

    VálaszTörlés
  2. Ez így van. Nekem is ez a tapasztalatom. Szerintem felvételi követelményként szerepel, hogy ne legyen gyereked és mufurc legyél.

    VálaszTörlés