2010. február 9., kedd

Mert vannak dolgok, amik felháborítanak

Hát, igen. Azok vannak. Nem is egy. Példátlan egy világban élünk. (ez mondjuk több szempontból is igaz:-). Hogy élhet meg egy Mónika show példának okáért Magyarországon? Nézzük csak meg részleteiben is mit nézünk:
Egy testes, a mimikai skálán 5 érzelmet felvonultatni képes nő kérdezget láthatóan Taigetosz pozitív embereket a nyomorukról, amiről gyakran mindenki látja, hogy szánalmas, csak épp a szereplők nem.
Ok, én elhiszem, hogy más nyomora mindig móka, na de 10 éven keresztül??????
De a TV nem csak itt mutatja meg selejtes mivoltát. Vegyük csak kicsit jobban górcső alá a többi műsorvezetőt is. Beszéd- és stilisztikai hibák tömkelege fordul szinte minden műsorban. Barabás Éva beszédhibás és az egyik legnézettebb hazai műsort vezeti Itt szeretném hangsúlyozni, hogy nem a hölgy személye ellen van kifogásom, mert szimpatikus, csinos, mosolygós és amúgy minden kritériumnak megfelel, azt az egy dolgot kivéve, hogy beszédhibás. Régebben ezek miért voltak fontos szempontok? Pedig akkor csak két adó volt, vagyis bárkit ültethettek a kamera elé 100%, hogy nagy nézettséget hozott volna, de anno erre még figyeltek.És akkor még nem beszéltem a zsigerből antipatikus, magamutogató műsorvezetőkről, mint Hajdú Péter. Hajdú, aki semmit nem tett le az asztalra csak a nagy arcát, de valami miatt állandóan sajtó téma. Miért kérdem én? Hja. Az a fránya jó marketing. Mert aki ugye hírességgel kefél, az sokat remél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése